HTC HD2 

De HTC HD2, ook wel Touch HD2 genoemd, is een Windows smartphone van HTC. Deze telefoon heeft zeer goede specificaties, met onder andere 512 MB RAM geheugen en een1Ghz Snapdragon processor. Deze telefoon heeft ook de gebruiksvriendelijke HTC Sense interface.


De HTC HD2 is uitermate geschikt om applicaties mee te downloaden en te gebruiken en om multimedia af te spelen zoals video's, audio, radio, en om mee te Internetten.

 

Het capacitieve 4,3-inch scherm reageert op warmte waardoor je het scherm maar heel licht aan hoeft te raken. Uiteraard beschikt deze top-telefoon over multi-touch waardoor je, net als bij de iPhone bijvoorbeeld, met 2 vingers in en uit kunt zoomen bij het browsen.

 

De Touch HD2 bevat een 5 megapixel camera waarmee je scherpe foto's en zelfs filmpjes kunt maken. De camera bevat een LED-flitser.

 

De ze compacte smartphone is ideaal als je vaak van internet of applicaties gebruik maakt. En hij is nu ook goedkoop! Vanaf een paar tientjes per maand heb je de HTC HD2 al gratis i.c.m. een abonnement. Check hieronder de HD2 aanbiedingen.

Gratis HTC HD2 met 2-jarig abonnement

prijzen niet beschikbaar

 

Top promotie HTC HD2

Gratis HTC HD2 met 1-jarig abonnement

prijzen niet beschikbaar

 

Specificaties HTC HD2

Afmetingen (hxbxd in mm) 121x67x11
Gewicht (gram) 157
Gesprekstijd spreek: 380 min / standby: 490 uur
Batterij Lithium-ion accu
Intern geheugen (MB) 512
Extern geheugen Uitbreidbaar met microSD
Scherm 4,3 inch WVGA touchscreen
Schermresolutie 480 x 800 pixels (HD-ready)
Camera resolutie (MPix) 5,0
Besturingssysteem Windows Mobile 6.5
Media MP3 & videospeler & recorder
Mobiele verbinding 2G, 3G, GPRS, HSDPA
WLAN/WiFi ja
GPS ja
Bluetooth ja

Los toestel: HTC HD2 zonder abonnement

 

Het is helaas niet meer mogelijk om dit toestel los te kopen.Alle abonnementen zijn inclusief mobiel Internet abonnement. Bij Vodafone-abonnementen zijn dit dus altijd Bel+Sms+Web abonnementen. Ook bij KPN, T-Mobile en Hi zijn de mobiel Internet add-ons berekend. De losse HTC HD2 toestellen zijn allen simlock vrij.