HTC Desire

Een alleskunner, zo kun je deze smartphone het best omschrijven. Dit is de perfecte telefoon om mee te Internetten, muziek en video's af te spelen of applicaties en spelletjes te downloaden en te spelen. Natuurlijk kun je met deze GSM ook bellen en SMS-en. Het scherm is een van de beste aanraakschermen die momenteel gemaakt wordt. Het scherm is helder en geeft de kleuren duidelijk weer.

 

Het Android besturingssysteem zorgt voor een perfecte gebruikservaring. Dit operating system wordt continue constant geüpdate. D.m.v. de Android Market heb je toegang tot tienduizenden applicaties op de HTC Desire. De meest-gebruikte apps, zoals Gmail, YouTube, de Android Market en de Internet browser zijn vooraf geïnstalleerd. Je kunt verbinding maken met WiFi of via 3G mobiel Internet.

 

Door middel van het  ingebouwde GPS en Google Navigatie kun je gratis navigeren door heel de wereld indien je de beschikking hebt over mobiel Internet. In de browser kun je met 2 vingers makkelijk in en uitzoomen net als op een iPhone.

 

Dit is de meest populaire Android-smartphone van het moment. Koop de HTC Desire nu, of krijg de Desire gratis bij een goedkoop abonnement. Hieronder vind je alle HTC Desire aanbiedingen en de goedkoopste abonnementen van dit moment!

Gratis HTC Desire met 2-jarig abonnement

Los toestel: HTC Desire zonder abonnement

 

Bij deze webwinkels kun je een losse Desire kopen:

2Call

Studentmobiel

GSMwijzer

Gratis HTC Desire met 1-jarig abonnement

Specificaties HTC Desire

Afmetingen (hxbxd in mm) 119x60x12
Gewicht (gram) 135
Gesprekstijd spreek: 400 min / standby: 340 uur
Batterij Lithium-ion accu
Intern geheugen (MB) 512
Extern geheugen Uitbreidbaar met microSD
Scherm 3,7 inch WVGA touchscreen
Schermresolutie 480 x 800 pixels
Camera resolutie (MPix) 5,0
Besturingssysteem Android
Media MP3 & videospeler & recorder
Mobiele verbinding 2G, 3G, GPRS, HSDPA,
WLAN/WiFi ja
GPS ja
Bluetooth 2.0

Los toestel: HTC Desire zonder abonnement

 

Bij deze webwinkels kun je een losse Desire kopen:

2Call

Studentmobiel 

GSMwijzerAlle abonnementen zijn inclusief mobiel Internet abonnement. Bij Vodafone-abonnementen zijn dit altijd Bel+Sms+Web abonnementen. Ook bij KPN, T-Mobile en Hi zijn de mobiel Internet add-ons berekend. De losse HTC Desire toestellen zijn alleen simlock vrij.