HTC ChaCha 

De HTC ChaCha is een van de nieuwe Facebook-telefoons van HTC. Deel alles direct met je vrienden en vriendinnen via deze smartphone. Een foto of video gemaakt met je ChaCha? Deel alles direct op Facebook. Uiteraard kun je ook werken met de andere bekende sociale netwerken.

 

Deze telefoon beschikt over een goede 5 megapixel camera waarmee je scherpe foto's en video's kunt maken. Ook kun je perfect internetten, e-mailen en applicaties gebruiken met de HTC ChaCha.

 

Daarnaast is het erg handig dat de HTC ChaCha zowel een touchscreen als een volwaardig QWERTY toetsenbord heeft. Hierdoor kun je bijvoorbeeld snel schakelen tussen verschillende schermen op het touchscreen, maar ook snel sms-en of e-mails opstellen met het toetsenbord.

 

Opvallend is de prijs van de ChaCha. Ondanks dat dit een splinternieuwe GSM is, is de HTC ChaCha heel erg goedkoop. Voor minder dan 300 euro kun je de ChaCha kopen bij verschillende telecom aanbieders. Ook kun je de HTC ChaCha gratis krijgen bij goedkope abonnementen. We hebben speciaal voor jou de goedkoopste aanbieding geselecteerd voor elke provider in Nederland. Ook kun je de HTC ChaCha los kopen.

Gratis HTC ChaCha met 2-jarig abonnement

klik hier voor meer abonnement aanbiedingen

 

htc-chacha

 

Gratis HTC ChaCha met 1-jarig abonnement

klik hier voor meer abonnement aanbiedingen

Specificaties HTC ChaCha

Afmetingen (hxbxd in mm)

114 x 65 x 11

Gewicht (gram) 120
Gesprekstijd spreek: 420 min / standby: 660 uur
Batterij Lithium-ion accu
Intern geheugen (MB) 512
Extern geheugen Uitbreidbaar met microSD
Scherm 2,6 inch AMOLED touchscreen
Schermresolutie 480 x 320 pixels
Camera resolutie (MPix) 5,0
Besturingssysteem Android 2.3.3
Media MP3 & videospeler & recorder
Mobiele verbinding 2G, 3G, GPRS, HSDPA
WLAN/WiFi ja
GPS ja
Bluetooth 3.0

Los toestel: HTC ChaCha zonder abonnement


Bij deze webwinkels kun je een losse ChaCha kopen:

Wehkamp

2Call

PhoneshopAlle abonnementen zijn inclusief mobiel Internet abonnement. Bij Vodafone-abonnementen zijn dit dus altijd Bel+Sms+Web abonnementen. Ook bij KPN, T-Mobile en Hi zijn de mobiel Internet add-ons berekend. De losse HTC ChaCha toestellen zijn alleen simlock vrij.